Synttäripäivän HopLop -reissulla pompittiin ja kiipeiltiin useampikin tunti, onneksi Laurin kummisetä oli matkassa mukana, joten äidin ei tarvinnut ihan rakennelmien huipulle asti kiivetä... ;) Lauria oli muistettu päivän aikana myös päiväkodissa, jossa oli laulettu onnittelulaulu ja ojennettu itsetehty kortti. Olipa Lauri päässyt puhaltamaan myös kunniakseen sytytettyjä kynttilöitä. :)

Sunnuntaina vietettiin Laurin synttärikemuja kotona ja vieraita kävikin mukavasti! Lahjaksi Lauri sai mm. legoja, uuden talvihaalarin, vaatteita, muumiastiat, sählymailan, karkkia ja uudet reinot... Viimeksi mainitut olivat Tapparan väreissä, mikä oli tietenkin tps-kannattaja-äidille kauhistus, mutta tapparanmies-iskä hykerteli tietenkin tyytyväisyyttään... :) Laurille "reiskat" olivat toki mieluiset, edelliset olivatkin jo ehtineet mennä pieneksi. Kiitokset kaikille "viisivuotiastamme" muistaneille!!! =)

Viime aikoina hieman tapaturma-alttiiksi muuttuneella pojallamme oli ollut taas vauhti päällä päiväkodissa viime perjantaina, sillä seurauksella, että otsa oli naarmuuntunut yhteentörmäyksessä pihapenkin kanssa... Onneksi ei sattunut pahemmin ja ehdimme edellisenä päivänä ottaa "viralliset 2v.-kuvat", kun naama oli vielä vähemmän naarmuinen... :)

Maanantaina oli sitten neuvolakäynnin vuoro... Siellä ei kauaa aikailtu, kun neuvolatäti totesi iloisesti leikkivän ja puhua pälpättävän pojan olevan "malliesimerkki reippaasta kaksivuotiaasta"! :) Ensi kerralla eli vuoden päästä kuulemma sitten "testaillaan" tarkemmin. Uusia mittoja kuitenkin saatiin: pituutta oli kertynyt 91 cm ja painoa reippaat 14 kg - on meillä jo iso poika! :)


HopLopissa - vielä ilman naarmuja... :)


Lauri ja odotettu "ajoneuvo-yhdistelmä"... :)


2v. -pallot vielä ehjinä... ;)


Avausvuorossa mummon tuoma lahjakasa! :)


Kakun kynttilää sytytettiin ja puhallettiin sammuksiin useampiakin kertoja, niin kivaa se oli! :)