Vauvavuosi on sitten takana ja Laurista on kasvanut jo "iso poika"! "Virallisena syntymäpäivänä" keskiviikkona Lauri kävi iskän kanssa HopLopissa, josta molemmat palasivat kotiin varsin uupuneina - hauskaa oli siis ollut! :) Äidin tultua töistä kotiin Lauri pääsi avaamaan elämänsä ensimmäistä syntymäpäivälahjaa, joka olikin "automiehelle" varsin mieluinen... :)

Varsinaisia syntymäpäiväkekkereitä vietettiin sitten viikonloppuna, "pitkän kaavan mukaan", sillä vieraita kävi sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauri sai paljon ihania lahjoja ja kortteja, kiitos vielä kaikille päivänsankaria muistaneille! Lauri ei tosin vielä oikein ymmärtänyt, mitä vieraiden tuomille lahjapaketeille pitäisi tehdä, vaan hiukan lahjanaruja näplättyään konttasi kikattaen karkuun... :)

Laurin kävelyharjoitukset ovat edistyneet valtavin harppauksin. Nyt pikkumies nousee jo itse seisomaan (ilman tukea siis) ja lähtee noin vain tallustelemaan eteenpäin! :) Matkakin on pidentynyt jo n. 15 askeleeseen! Lauri on alkanut myös kovasti osoitella tavaroita ja kysyä "ö" eli niiden nimiä. Useimmiten myös kysymykseen "missä jokin tavara on", pieni sormi osoittaa oikeaan kohteeseen. Erityisesti katosta roikkuvat lamput ovat Laurille tuttuja ja niitä osoitellaankin ahkerasti... :)

Laurilla ja iskällä sujuu kotona hienosti ja päivisin tehdäänkin "poikien juttuja" kun äiti ei ole näkemässä... :) Eräänäkin päivänä parivaljakko oli mm. ajellut pihalla kaivurilla (ihan oikealla sellaisella siis, eikä hiekkalaatikkoversiolla)... :) Laurista onkin tullut hieman "iskän poika", joka kuitenkin muuttuu hetkeksi taas äidin sylivauvaksi saavuttuani kotiin. Pientä kiukuttelua on ollut havaittavissa, mutta se menee onneksi ohi hetkessä ja loppuilta leikitään taas iloisissa merkeissä... :)


Lauri ja ensimmäinen syntymäpäivälahja.


Kuva vuoden takaa, pikku-Laurilla ikää 6 päivää... :)


Ja sama "automies" yksivuotiaana! :)


Lauri on jälleen kiivennyt taaperokärryyn komentaen äitiä ja iskää työntämään...


Laurin ensimmäinen syntymäpäiväkakku.