Maaliskuun alkajaisiksi eli kolmisen viikkoa sitten saimme "iloksemme" kylään sen mahataudin kolmannenkin version... Tämä kolmas - ja toivottavasti pitkäksi aikaa myös viimeinen - versio olikin näistä kaikista pahin, sillä yön aikana lakanat vaihdettiin sänkyyn aika moneen otteeseen... Jälkitautina tuli vielä muutamana päivänä nokkosrokon oireita, mutta ne eivät sitten enää pojan menoa hidastaneet... :)

Laurin lempisanoja ovat juuri nyt: "anna", "iikä" (=iskä), "ihahaa" (=heppa), "tiitos" (=kiitos) ja tittis (=kippis)... :) Tuota viimeisintä hoetaan siis, kun iskä ja poika skoolaavat maito- ja nokkamukeillaan... :)

Ykkösleluja puolestaan ovat legot, junarata ja tietenkin ne autot... "Ihahaa" on tärkeä juttu edelleen sekin - legohepan lisäksi "ihahaa" bongataan mm. jogurttipurkin kyljestä ja välillä myös kadulla kävelevistä isommista koirista... :) Myöskään yksikään lentokone ei lennä taivaalla ilman etteikö Lauri sitä huomaisi näkemällä tai kuulemalla bongata... :)

Päiväkodissa on otettu ihka-ensimmäiset valokuvat ja innolla odotamme niiden saamista... :) Hoitotätien mukaan Lauri oli istunut kiltisti paikoillaan kuvaustädin säätäessä sopivia kuvakulmia... :)

Reilun viikon päästä on sitten edessä Laurin ensimmäinen lentomatka, kun lähdemme Rukalle hiihtoloman viettoon... Saa nähdä meneekö pienen pojan pää innosta vai pelosta sekaisin... :)


Automies oikean ratin takana... :)


Namnam...piirakat ovat kinkun ja makkaran ohella Laurin suurinta herkkua...


Poreammeessa vesi saa kyytiä... :)