Lentokone - wau!


Äiti - aiotaanko me oikeasti nousta tällä tuonne taivaalle..?


Herkutteluhetki - osa 1...


Rinteiden juurella...


"Ihahaan" kyydissä... :)


Herkutteluhetki - osa 2...


Prrrrrrrr...


Kiikkaa...kiikkaa...


Lepohetki...z...zz...z....zzz...


Peuhutalon palikkaviidakossa...


...ja gorillan sylissä.


Leikkipuiston ihmeitä...


Ja aina niin rakas "stiita"... :)


Herkkuhetki - osa 3...


Lomaromanssi..? :) Neljä päivää Lauria nuorempi tyttö, joka ensitöikseen saavuttuaan leikkipaikalle kaappasi Laurin muitta mutkitta syleilyynsä... :)

Rukan loma sujui mukavasti, vaikkeivät kelit olleetkaan aivan parhaat mahdolliset... Menolennolla Laurilla riitti ihmeteltävää ja poika malttoikin nukahtaa vasta kun pyörät koskettivat Kuusamon kiitorataa, vaikka päiväuniaika oli ohitettu jo useampi tunti sitten... Taivas oli pilvinen, joten koneen kapteeni pysytteli niiden yläpuolella pitkään ja tuli sitten nopeutetulla tahdilla alas... Tämä tuntui sekä Laurin että äidin korvissa... Paluulennolla sää oli aurinkoinen ja laskeutuminen tapahtui niin verkkaisesti, ettei keneenkään korviin tällä kertaa sattunut - ja Lauri nukkui tyytyväisenä koko lentomatkan... :)

Viikon aikana ulkoiltiin paljon - möyrittiin lumessa, laskettiin "stiitalla" ja "kiikattiin" leikkipaikalla... :) Laurin sanavarasto kehittyi huimasti viikon aikana ja myös päiväkodissa muut lapset olivat huomanneet Laurinkin jo "oppineen puhumaan" (=toistaa paljon muiden sanomia sanoja)... :) "Rikki" on yksi Laurin uusista lempisanoista ja näin pikkumies kuvailikin mm. lentokonetta, jolla olimme paluupäivänä lähdössä kohti etelää... Onneksi Laurin tekemä arvio osui tässä kohtaa pieleen... :)

Rukalla oli vielä talvi, vaikka lumet hupenivatkin viikon aikana silmissä tihkusateen vuoksi. Eteläisessä Suomessa oli sen sijaan poissaolomme aikana tullut melkein kesä ja ne valtavat lumimassat, jotka vielä lähtiessämme pihaa olivat peittäneet, olivat tipotiessään... :) Ihanaa, kesä tulee - vähemmän pukemiskiukutteluja ja kuraisia vaatteita...ainakin toivottavasti! :)