Laurin ensimmäistä joulua vietettiin iso-mummon eli äidin mummon luona Saviolla. Paikalla oli äidin puolen sukua ja aattoiltaa vietettiinkin kaikkiaan 15 "tontun" voimin. :) Ensin nautittiin vatsan täydeltä jouluruokaa, jonka jälkeen käytiin viemässä kynttilöitä haudoille. Iskä jäi täksi aikaa mummolaan "lapsenvahdiksi" Laurille, Laurin pikkuserkuille ja iso-mummolle (!)... :) Pian hautausmailta palattuamme joulupukki koputtelikin jo ikkunan takana... Pukki toi tullessaan valtaisan määrän lahjoja ja myös pikku-Lauri sai paljon paketteja. Kääröistä paljastui mm. paljon uusia ihania vaatteita, pehmoleluja, Lauri kilpa-auto, satukirjoja, tekniikkalego (!!!) ja pikkupankkiirin säästöpossu... Kiitos kaikille pikkumiestä muistaneille "tontuille"! :) Illan päätteeksi juotiin vielä joulukahvit ja tämän jälkeen olikin aika pakata saadut lahjat kasseihin ja suunnata kotimatkalle. Ahkerimmat "tontut" jatkoivat vielä kirkkoon jouluyön messuun, mutta meiltä se jäi tällä kertaa väliin...pikkutonttu oli niin väsynyt, että nukahti heti yöunille kotiin saavuttuamme.

Joulupäivänä kävimme joulukahveilla "Keravan mummolassa" eli Mummon ja Vaarin luona. Tapaninpäivänä matkasimme puolestaan "Humppilan mummilaan" eli Mummin ja Papan luokse. Joulupukki oli jättänyt meille lahjoja myös Humppilan mummilaan, paljon kiitoksia myös niistä! :)

Tässä vielä muutamia kuvia joulun pyhiltä...

2181438.jpg 
Saimme valtavasti joulupostia, kiitos kaikille! :)

2181444.jpg
Lauri joulupukin sylissä, eikä jännittänyt yhtään! Ensi jouluna voi jo olla toisin...

2181443.jpg
Laurin saama valtaisa lahjamäärä...

2181440.jpg
Ja tässä samat lahjat ilman kääreitä... :)

2181439.jpg
Lauri ihmettelee joulukuusta Keravan mummolassa...

2181441.jpg
Lauri lukemassa joulupukin tuomaa "lehmä-kirjaa" Humppilan mummilassa. Lehmästä kertova pehmokirja jaksaa naurattaa joka kerta... :)