...ja meillä pikkumies täysin hullaantunut jouluvaloihin ja varsinkin joulukalenteriin! Kun Laurille ehdottaa iltaisin joulukalenterin avaamista, pikkuiset jalat tanssivat melkein ripaskaa - niin innoissaan  poika on suklaaherkkuja sisältävästä kalenteristaan... :)

"Possupiikin" ottamisesta on nyt reilut kolme viikkoa ja vasta-aineiden pitäisi siis viimeistään olla kunnossa. Piikin ottamisesta ei silloin tullut minkäänlaisia jälkiseuraamuksia - onneksi! :) 

Lauri viihtyy päiväkodissa edelleen hyvin! Oma suosikki-hoitajakin on jo löytynyt, jolle "flirttaillaan" avoimesti heti aamusta alkaen... Vein tässä eräänä aamuna Lauria päiväkotiin ja eteisessä kenkiä riisuttaessa Lauri huomasi Marin hymyilevän ja odottavan aulassa... Silloin tulikin tulenpalava kiire riisua ja päästä "keimailemaan" tälle hoitotädille... ;) Päiväkodissa on tapana, että heti ulkovaatteiden riisumisen jälkeen mennään pesemään kädet ja sitten vasta leikkimään (hyvä käytäntö, sillä lapset ovatkin pysyneet terveinä)... Kun sitten olimme Laurin kanssa pesemässä käsiä ja Mari odotteli edelleen ovella, huomasin pojan oikein kallistavan päätään sivulle ja väläyttävän leveimmän hymynsä tämän Marin suuntaan... :))) Totesin siihen vain, että "vai sillä tavalla Lauri", johon Mari vastasi nauraen, että "voi kuule, tietäisitpä vaan"... Nuorena se on näköjään naisten hurmaaminen aloitettava... :)))

Talvi näyttäisi taas tällä hetkellä tekevän tuloaan, mutta onneksi kolmisen viikkoa sitten lunta löytyi ainakin Talman laskettelurinteiden juurelta, jotta pääsimme testaamaan Laurin uutta pulkkaa ensimmäistä kertaa. Lapsille tarkoitetussa pikkumäessä sai pulkalla hyvät vauhdit ja Lauri olikin vauhdin hurmasta aivan innoissaan! :)

 
Lujaa liukuu... :)


Tässä ollaan "iso-tädin" juhlissa, jossa juhlapuheen pitäjä jäi täysin varjoon Laurin päätettyä, että "jos täällä joku puheen pitää, niin se olen kyllä minä!" :)


"Puheensa" jälkeen Lauri yrittikin sitten karata omille teilleen takaoven kautta...


Ja jouluostoksilla... Hhmmm, mitähän sitä toivoisi pukilta lahjaksi... :)


No nämä autot ainakin... :)


Joulukorttikuva saatiin varsin pienellä lavastuksella onnistumaan...tosin tonttuhatun Lauri halusi mieluummin nallen päähän!


Hyvää joulun odotusta kaikille lukijoille!