Taas vierähti kuukausi ilman blogimerkintöjä... Mutta nyt kun muuttopuuhat alkavat olla jo voiton puolella, niin kirjataanpa ylös hieman viimeisen kuukauden tapahtumia... Niin, meistä on siis tullut sipoolaisia... :)

Ruokailurintamalla on edetty edellisistä kuvista huomattavasti eteenpäin, sillä pilttiä kuluu nykyisin puolitoista purkkia päivässä Laurin säveltämän "ruokalaulun" namnamnamnam säestyksellä...ja maitoa juodaan tietenkin vielä mahan täydeltä! Olipa sitä painoakin sitten tullut kuukauden aikana reippaat 800 grammaa ja pituuttakin 2,5 senttiä lisää... Eilen maistettiin ensi kertaa puuroa ja eihän se yhtä hyvää ollut kuin hedelmäsoseet, mutta jatketaan taas harjoittelua... :)

Käytiin eilen Laurin kanssa katsomassa äidin ystävän Annen pikkuruista, alle kolmen viikon ikäistä tyttövauvaa... :) Ei sitä muistanutkaan, että Laurikin on joskus ollut niin mahdottoman pieni...ja samalla tuli huomattua, että "äitin vauvahan" on jo varsin iso poika... :)

Yöt nukutaan edelleen hyvin, vähintään 10 tuntia ja toisinaan ihan kellon ympärikin... Ainoastaan muutaman kerran yön aikana täytyy liikkuvainen poika käydä nostamassa takaisin keskemmälle pinnasänkyä, sillä unissaan tuhiseva poika löytyy milloin mistäkin päin sänkyä ja ihan miten päin vaan... :) Lisäksi Lauri on oppinut viime viikkoina nukkumaan myös päiväunia ja vieläpä omassa sängyssään, jippii!!! Päikkäreitä on 2-3 päivässä ja niiden kesto vaihtelee puolesta reiluun kahteen tuntiin...vihdoinkin äidillä on aikaa tehdä muitakin juttuja, mikä onkin näitä muuttolaatikoita purkaessa ja tavaroita järjestellessä aivan loistava juttu! :)

Ja tässä vielä muutamia uusia kuvia pikkumiehestä... :)