Uhmaikä on saapunut "iloksemme" - jippii! :) Arvatenkin Laurin lempisana on siis tätä nykyä "ei", minkä saa vakiovastaukseksi likipitäen jokaiseen esittämäänsä kysymykseen... Usein Lauri on lopulta toista mieltä, mutta varmuuden vuoksi ensin on sanottava "ei" aivan kaikkeen... :)

Muutama viikko sitten pikkumiehen uhma näyttäytyi myös läpsimisen ja tavaroiden heittelyn muodossa, mutta ne ilmiöt on onneksi saatu pääosin saatettua unohduksiin... Päiväkodissakin on kuulemma "jäähypenkki" tullut jo tutuksi... :) Naurussa on välillä pitelemistä, kun poika muitta mutkitta reippaasti tunnustaa kaikki tekemänsä koiruudet... :) Esim. tiedusteluun, "kuka on levittänyt kaikki lelut ympäri lattiaa?", kuuluu oitis kirkas vastaus "minä"... :) :) Lauri osaa myös reippaasti pyytää anteeksi halaamalla ja silittämällä. :)

Laurista on tullut varsinainen "pälpättäjä", sillä pikkumiehen suu tuntuu käyvän taukoamatta... Esim. ulkona poika osoittaa ja kertoo kaikki näkemänsä asiat ja esineet, ja jos ei satu niitä tietämään, kysyy välittömästi "kuka?"... :) Sanavarasto kehittyy mieletöntä vauhtia ja miten ihmeessä noin pienellä ihmisellä voi olla niin käsittämätön muisti..? :)

Ainiin... Laurilla on myös uusi "tyttöystävä" päiväkodissa... Marin, Tiian ja Netan jälkeen ihastuksen kohteeksi on vaihtunut Noora... :) Tyttörukka saakin päivän aikana lukuisia miehekkäitä rutistuksia ja kuulemma myös pusuja - päiväkodin tädit vaan naureskelevat meidän, "rajun rakastajan" otteille... :)

Toukokuun lopulla pääsimme Laurin ensimmäisiin kevätjuhliin, kun päiväkodissa vietettiin kesäistä iltaa herkkujen ja lasten esitysten merkeissä. Lauri yritti parhaansa mukaan "varastaa shown" osallistumalla kaikkien muiden ryhmien esityksiin, paitsi omansa... :)

Päiväkodista olemme saaneet viestiä, ettei siellä juuri vaippoja enää vaihdeta, sillä Lauri käy ahkerasti omasta pyynnöstään potalla...!!! Tämä oli pieni yllätys, sillä potta ei kotona kiinnosta juuri yhtään... No, tehotreenit pottailun suhteen alkavat heti heinäkuussa, kun jäämme lomalle... :)


Äidin iso poika lähdössä tarhaan "tetsi -paidassaan"... :)