Pienen tauon jälkeen taas pikkumiehen kuulumisia...

Toive öisen unirytmin löytymisestä on toteutunut ja Lauri on kolmen kuukauden iästä lähtien nukkunut vähintään 10 tunnin yöunet... :) Välillä, kuten mm. viime yönä, unta riittää ihan kellon ympäri eli huikeat 12 tuntia... :) Lauri menee nukkumaan siinä 20.00-20.30 välillä ja heräilee 7.00-8.00 aikaan. Helppo vauva, ovatkin monet sanoneet... :)

Päiväunien kanssa meillä sen sijaan riittää vielä opeteltavaa. Nukkuminen onnistuu kyllä sylissä ja vaunujen kanssa ulkoillessa, mutta se ei taas hirveästi anna äidille mahdollisuuksia muiden juttujen hoitamiseen... Oma pinnasänky kun on Laurin mielestä tarkoitettu vain yöllä nukkumiseen ja silloin sinne nukahdetaankin kiltisti...päivät ovat toinen juttu! Viime aikoina tosin sellaiset tunnin päiväunet ihan itsekseen sohvalla huopaan käärittynä ovat onnistuneet - onhan sekin jo jotain! :) 

Lauri on alkanut viihtyä yhä enemmän mahallaan makoillen, muttei ihan vielä onnistu kääntymään sinne itse. Kyljelleen tosin kierähdetään sitäkin ripeämmin aina kun lasketaan selälleen...mikä tekeekin vaipan vaihdosta välillä hieman haasteellista... :)

Etusormea ja peukaloa on mukavampi imeä kuin tuttia, useimmiten suussa on kuitenkin koko nyrkki... :) Myös kaikki mahdolliset lelut ja tavarat jotka käsi tavoittaa viedään suoraan suuhun... Kivointa puuhaa tuntuu kuitenkin olevan "jalkakyykyt" eli sylissä pomppiminen. Sitä Lauri jaksaisi varmaan tehdä loputtomiin...tai ainakin äidin ja iskän kädet on aina ensin hapoilla ennen kuin poika osoittaa väsymisen merkkejä... :)

Alla vielä muutamia tuoreita kuvia...

  
Lauri lukemassa "Pupun kirjaa" sohvalla.


Lauri ja joulupukin tuoma soiva Nalle Puh.


Kaikkea täytyy välittömästi vähän maistaa...


Äidin ja iskän hymypoika... :)