En tiedä, onko meidän pojasta tulossa pesäpalloilija vai mikä, mutta meillä on nyt alettu ahkerasti treenata "mahaliukuja"... Lauri siis "dyykkailee" paitsi tyynykasaan, myös matoille, lehtipinoon, kivilattialle - melkein minne vain!


Tässä etsitään sopivaa materiaalia "laskeutumisalustaksi"...


Nyt alustan koostumus vaikuttaa sopivalta...


Jahuu...jälleen yksi onnistunut laskeutuminen! :)

Viime viikko vietettiin "paastoten", sillä Laurilla oli maanantaista lauantaihin kestänyt, ilmeisesti vatsataudin b-versio, johon kuului mahakipuja, ruokahaluttomuutta ja veteliä kakkoja vaippojen täydeltä... Ruokalakko oli liki täydellinen, vain jugurttia ja riisipiirakoita saimme välillä huijattua pojan suuhun... Käytimme Lauria myös lääkärissä, mutta kaikki kokeet keliakia-testistä lähtien olivat täysin puhtaita - hyvä niin! :)

Sunnuntaista lähtien Lauri onkin sitten taas ollut oma iloinen itsensä! Paastottua aikaa on otettu urakalla takaisin ja jääkaapin ovessa riiputaankin taas alituiseen kiinni... :) Päiväkodista olemme kuulleet, että vatsatautia olisi liikkeellä jopa kolmea eri versiota - kaksi siis takana ja sitä kolmatta kauhulla odotellessa...

Laskiais- ja ystävänpäiväsunnuntaina kävimme kunnan järjestämässä talvitapahtumassa, jossa saimme ihmetellä mm. paloautoa ja poniratsastusta. Moottorikelkan ja mönkijän vetämiin rekiin emme sen sijaan uskaltaneet pikkumiestä päästää, sillä niin hurjaa niiden kyyti oli... Ajajilla taisi hieman "karata mopo käsistä", sillä reen kyydissä olleet lapset suorastaan pomppivat ilmaan töyssyisessä kyydissä... Sisätiloissa oli mahdollista nauttia laskiaispullia ja tottakai kävimme myös "onginnassa", josta Lauri sai mukaansa hienon muovisen pikkuauton... :) Valtaisan lapsimäärän valloittaman temppuradan jätimme suosiolla väliin - täytyy sen sijaan taas joku päivä käydä riehumassa ja kuluttamassa pikkumiehen energiaa HopLopissa! :)